Dr. Marton Anita

2004-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. 2014-ben csecsemő és gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam. A köztes időben 10 évet a Váci Jávorszky Ödön Kórház Csecsemő és gyermekosztályán dolgoztam rezidensként, szakorvosjelöltként majd szakorvosként. 2015-2018 szeptemberig a Szociális Szolgáltatások Házán belül iskolaorvosként és csoportvezetőként dolgoztam.

Gyermekeim születése után kezdtem érdeklődni az alternatív tudományok iránt. 2011-2013 között a CEDH szervezésében Klinikai homeopáthiát tanultam, melyet a Pécsi Orvosi Egyetem Alternatív gyógymódok karán is megerősítettem. Az iskolaorvosi évek alatt jelnyelvből tettem alapfokú sikeres vizsgát, így a praxisban szívesen fogadom a hallássérült betegeket illetve szüleiket egyaránt. A folyamatos továbbképzések révén igyekszem tudásomat továbbra is bővíteni és a betegeket a korszerű szakmai irányelvek szerint gyógyítani. A munka során külön figyelmet fordítok arra, hogy mind a gyermeket, mind a szülőt oldott, feszültségmentes légkör fogadja a rendelőben.

Kapuszta Mónika

Kapuszta Mónika vagyok, a praxisban 15 éve dolgozom. Csecsemő és gyermek szakápolóként a kórház csecsemő és gyermekosztályán kezdtem 1990-ben. A praxisban lévő gyermekeket már jól ismerem, a matricás néniként. Felnőtt gyermekeim vannak. A szülők hozzám bármikor bizalommal fordulhatnak, sok online felületen elérhető vagyok és segítek ha tudok.